Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem obchodních prostor 136 m², Praha 5 - Motol (ID 228-NP02107)

ulice Kudrnova, Praha 5 – Motol mapa

39 000 Kč ( za měsíc)
CÚsporná

136 m2
Exkluzivně

Obchodní prostory v blízkosti FN Motol

Mám pro Vás exkluzivně k dispozici tyto atraktivní obchodní prostory. Nachází se v přízemí kvalitního cihlového bytového domu v ulici Kudrnova, v blízkosti renomované FN Motol, a mají svůj vlastní přístup přímo z ulice.

Tento nebytový prostor o rozloze 135,56 m2 je kolaudován a slouží jako ideální místo pro provozování restaurace a pizzerie. Samozřejmostí je zde vzduchotechnika a klimatizace, která zaručuje příjemnou atmosféru pro vaše zákazníky.

Vybavení restaurace zahrnuje plynový sporák, funkční odsávání, praktický nerezový nábytek, dostatečně prostorné lednice a mrazáky, vysoce výkonný konvektomat, specializovanou pizza troubu a další vybavení potřebné pro provoz restaurace. Interiér restaurace je vybaven kvalitními masivními stoly a židlemi, aby zákazníci měli co největší komfort. K dispozici je také kávovar, kamerový systém pro zajištění bezpečnosti a ozvučení části pro hosty.

Obytný dům "U Motolské hrušky" se nachází v klidné části Homolky, v okolí vilové čtvrti a sídliště Homolka, kde najdete základní školu a dvě mateřské školky. V blízkosti se nachází prestižní zdravotnická zařízení jako Fakultní nemocnice v Motole a Nemocnice Na Homolce. Milovníci přírody ocení blízkost přírodního parku Košíře-Motol, přírodní památky Skalka, parku Poštovka, golfového hřiště s hotelem Golf, motolských rybníků s koupalištěm a cvičiště pro psy. Vynikající dopravní dostupnost je zajištěna díky nedaleké stanici metra Nemocnice Motol. Tramvajová zastávka Hotel Golf na Plzeňské ulici je jen 4 minuty pěšky, odkud se dostanete za 10 minut na metro B stanice Anděl, kde se nachází významné nákupní a společenské centrum Prahy 5. Pokud preferujete autobus, autobusová zastávka od nemocnice v Motole Vás doveze na Anděla za cca 15 minut. To vše přispívá k vynikající dostupnosti a potenciálu pro podnikání.

Přijďte se přesvědčit o tomto atraktivním prostoru osobně a objevte jeho potenciál pro provozování úspěšné restaurace či pizzerie. Domluvte si svou osobní prohlídku ještě dnes. Těším se na setkání s vámi!
Cena:
39 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Filip Vorlíček
RE/MAX Ace
Vinohradská 2396/184
Praha 3 - Vinohrady, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 101 029
Tel. do kanceláře: +420 602 202 452
E-mail: filip.vorlicek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 228-NP02107
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Obchodní
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
7
Plocha kanceláří:
136 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Bezbariérový byt:
Ano
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 6. 2024
Doprava:
Silnice, MHD
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta
Odpad:
Kanalizace
Celková plocha:
136 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Sídliště
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
C