Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej jiných prostor 517 m², Týn nad Vltavou (ID 111-NP07795)

Týn nad Vltavou, okres České Budějovice mapa

19 990 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

517 m2
Exkluzivně

Prodej komerčního objektu 517 m2, Týn nad Vltavou

Exkluzivně nabízíme ke koupi jedinečnou komerční nemovitost o celkové ploše 2 292 m2 na velmi lukrativním místě v bezprostřední blízkosti obchodních řetězců Lidl, Penny atd., jehož součástí je budova zkolaudovaná jako autoservis a myčka automobilů a prodejna, která je dobře přístupná pro nákladní i osobní dopravu. Objekt byl zkolaudován v roce 2013 a slouží v současnosti jako autobazar a autoservis se zázemím pro zaměstnance a vedení firmy. Objekt je dobře viditelný z hlavní komunikace, dobře přístupný pro zákazníky a vhodný pro umístění reklamy. Velkou výhodou nabídky je možnost výměny za jinou nemovitost s případným doplatkem!

Dílna o celkové užitné ploše 180 m2 je dvoupodlažní, nosné zdivo a vnitřní příčky jsou z pálených cihel. Dispozice prvního podlaží sestává ze zázemí, které může sloužit jako kancelář, dílny, kde je servisní prostor pro 3 auta, skladovací prostor, technická místnost a WC se sprchou. Ve druhém nadzemním podlaží je jedna velká místnost připravená k budoucímu rozdělení bytů, kanceláří či skladu (veškeré sítě jsou zde přivedeny).

Montovaná hala má velikost 300 m2 s výškou hřebene 6m bez základů s rolovacími vraty výšky 4m. Plochy před halou jsou zpevněné a je zde dostatek manipulačního prostoru. Na tuto halu je aktuálně vydané pravomocné stavební povolení.

Ve srubu o užitné ploše 37m2, jsou dvě kanceláře včetně sociálního zázemí, kuchyňky a sprchového koutu. Tento zateplený srub má přímou návaznost přístřešku cca 45m2 pro dvě auta. Je vybaven klimatizací a je zkolaudován v roce 2005 jako prodejna.

Plochy před autoservisem o celkové ploše 1750 m2 jsou téměř všechny zpevněné a je zde dostatek parkovacích míst. Ke všem částem objektu je zajištěna široká přístupová cesta.

Objekt je napojen na elektřinu, vodu, kanalizaci. Vytápění je zajištěno teplovodem, což je obrovská výhoda díky bezkonkurenční ceně cca 2.20 Kč/Kwh. Ohřev TUV zajišťuje kombinovaný bojler. Ze stavebního hlediska je objekt postaven ve vysokém standardu.

Nabízený objekt je zabezpečen kamerovým systémem se záznamem. Sloužit může, kromě současného využití, jako sídlo firmy pro skladování, výrobou, showroom, vzorkovna, dále jako obchodní, logistické centrum, e-shop se skladováním a rozvozem apod.

Vzhledem k rozdělení nemovitosti se naskýtají výhodné investiční možnosti. Další informace a možnosti prohlídek žádejte u makléře zakázky.
Cena:
19 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

19 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Samuel Azarel
RE/MAX Dynamic
Kanovnická 75/4
České Budějovice, 37001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 470 445
Tel. do kanceláře: +420 725 910 910
E-mail: samuel.azarel@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP07795
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Jiné
Počet podlaží v objektu:
2
Plocha kanceláří:
517 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
K nastěhování:
3. 5. 2024
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Celková plocha:
517 m²
Plocha zahrady:
1 750 m²
Zastavěná plocha:
542 m²
Topení:
Ústřední - dálkové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G