Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 74 m², Pardubice (ID 273-NP02771)

ulice Železničního pluku, Pardubice – městská část Pardubice V mapa

1x
3x
74 m2
2/4
Exkluzivně Prodáno

Prodej prostorného bytu 3+1

V exkluzivním zastoupení nabízím k prodeji prostorný byt 3+1 o velikosti 74 m2, situovaný ve 2. NP v dobře udržovaném cihlovém domě s 4NP. Tento byt vyniká svou promyšlenou dispozicí, která zaručuje pohodlné bydlení. Každý z pokojů má samostatný vstup, což poskytuje dostatek soukromí. Byt je vybaven dvěma balkony (každý 3 m2) a dvěma sklepy (5,94 m2 a 2,42 m2), což zvyšuje jeho funkčnost a poskytuje dostatek úložného prostoru.

Bytový dům, postavený v roce 1980, prošel nedávno rozsáhlou obnovou, v rámci které došlo k instalaci izolace, obnovení vzhledu fasády, výměně vstupních dveří a zavedení nových poštovních schránek, a rovněž k vytvoření bezbariérového přístupu, což zvyšuje pohodlí obyvatel, dům má od roku 2022 nový výtah. Dům je obklopen oploceným pozemkem s udržovanou zahradou, kterou mohou využívat všichni majitelé bytů.

Interiér bytu si zachoval svůj původní charakter a je udržován v dobrém stavu. Z kuchyně i hlavního obytného prostoru je možné vyjít na balkony orientované na východ, které ráno zalévá slunce. Prostorná chodba ve tvaru "L" je vybavena vestavěnými úložnými prostory. Byt se skládá z tří pokojů a kuchyně, má samostatnou zděnou koupelnu a WC. Byt má plastová okna se žaluziemi, původní podlahy s koberci a v koupelně a WC keramickou dlažbu, vodovodní rozvody jsou nové a elektro rozvody původní. Teplo a teplou vodu zajišťuje plynový kotel z roku 2018. Měsíční náklady na bydlení jsou 2650 Kč včetně fondu oprav 1700 Kč.

Dům se může pochlubit energetickou třídou C, což značí úspornost. Lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, v blízkosti se nachází školy, hřiště, lesopark i další občanská vybavenost. Vše důležité, včetně spojení MHD, je na dosah.

Byt je volný k okamžitému nastěhování. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléřku Jaroslavu Kubínovou. Využijte této jedinečné příležitosti k nákupu bytu v přátelské a dobře dostupné lokalitě!
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jaroslava Kubínová
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 478 503
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: jaroslava.kubinova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP02771
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
74 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Balkon:
Ano (6 m²)
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
88 m²
Plyn:
Plynovod
Sklep:
Ano (8 m²)
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
C